Slik service en Soltak i en Chevy Avalanche

Når service på soltak, oppmerksom på at det er to teknisk service bulletiner for soltaket av Chevy Avalanche. Noen jam når lukket, eller gjøre overdreven vindstøy. Mest vanlig i 2002-modellene, skjer det i andre også. Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon. Du trenger
skrutrekker
Tenger
plast skrape
New pakning
Shims
Nivå
Vis flere instruksjoner
Bytt Soltak Gasket

en

Bruk en skrutrekker til å fjerne trim og headliner fra det indre av Chevy Avalanche. Ta bilder før du gjør dette, slik at du enkelt kan gå tilbake hver del til sin rette plass senere.
2

Se etter skruer og bolter som fester din soltak til kroppen din Chevy Avalanche og fjerne dem. Trekk soltaket fra strømkilden, som ligger på baksiden av soltaket.
3

Løft soltaket opp og bort fra lastebilen og lagre den på et trygt sted. Det kan være lurt å be en venn om hjelp, for å unngå skade på soltak eller lastebilen. Samle noen shimming materialer du banke løs under denne prosessen.
4

Fjern den skadede gummipakning ved å trekke den av. Du kan bruke en plast skrape for å fjerne eventuelle gjenværende gummi eller lim. Rengjør kanalen som holder pakningen grundig, fjerne all limet, samt eventuelle gjenværende gummi.
5

Bruk bare riktig tetning for din modell år for best mulig passform. Sett den ytre leppe i først, etterfulgt av den indre leppe. Bruk plast skrape hvis nødvendig. Gå tilbake og se etter hull eller rynker. Trekk opp sel i disse områdene, og installere det på nytt før det er glatt og jevn.
6

Returner soltak til sin opprinnelige posisjon ved hjelp av skruer og bolter du fjernet tidligere. Sjekk jevnlig for å sørge for at soltak forblir plan.
Opprettholde soltak
7

Bruk en skrutrekker for å ta ned trim på interiøret taket av din Chevy Avalanche og tilgang headliner. La headliner å slippe ned slik at du kan se og lett tilgang til innsiden av soltaket ditt for grunnleggende vedlikehold og reparasjoner.
8

Finn de fire avløp rør som gjør at overflødig vann kan renne ut fra din Chevy Avalanche . Det er ett avløpsrør på hvert hjørne. Fjern hvert rør fra sin tut og bruke trykkluft for å fjerne buildup eller rusk som kan blokkere vannstrømmen. Deretter går du tilbake røret til sin opprinnelige posisjon.
9

Smør sporene som lar soltak å skyve åpen. På eldre modeller, hvis soltak heiser, smøre metall stykker som hever taket også. Spray med tre-i-ett smøremiddel for å unngå papirstopp eller knirking.
10

Rengjør soltaket er gummipakning med en ren, fuktig, lofri klut. Ta hensyn til tilstanden på dette seglet. Hvis det viser slitasje, erstatte den med en ny en for å unngå vannskader.
11

Returner headliner til sin opprinnelige posisjon og installere trim å sikre headliner på plass.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124279.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil