Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Mitsubishi 3000GT

The Mitsubishi GTO, markedsført som 3000GT og solgt 1990-2001, også solgt i Amerika som Dodge Stealth 1991-1996, er en populær sport tourer kjent for sin muskel bil styling. Hvis du ønsker å utføre hjemme vedlikehold på din Mitsubishi 3000GT, væske sjekker er et bra sted å starte og bør gjøres jevnlig på alle væsker, inkludert servostyring, overføring og bremsevæske. Du trenger
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske i din Mitsubishi 3000GT hver 15.000 miles på samme tid at du sjekker din overføring og bremsevæske. Du kan sjekke væske før eller oftere dersom du opplever problemer med styring eller mistanke om lekkasje.
2

Park din Mitsubishi 3000GT på et plant underlag og la minst en halv time for motoren avkjøles før du sjekker din servostyring og andre væskenivåer. Varm væske leser på et annet nivå enn kald væske og kan resultere i en unøyaktig lesing.
3

Finn servostyring væske reservoaret i motoren avdelingen. Reservoaret skal være tydelig merket, med markeringer for lavt nivå og maksimum nivå merker på utsiden av reservoaret.
4

Ta av lokket og legge Mitsubishi godkjent væske hvis det er nødvendig, men vær forsiktig så du ikke legge væske over den maksimale nivå. Hvis du i løpet fylle reservoaret, drenere overflødig væske ved å koble fra slangen på bunnen av reservoaret.
5

Inspiser rundt slanger og klemmer for å sikre at det ikke er noen slitte eller løse deler som må skiftes . Vær oppmerksom på at lekkasjer som gjør at varmt servostyring væske å lekke inn i motoren kan forårsake alvorlig skade på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124271.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil