Slik starter en bil etter å ha fylt med feil gass

Fylle bilen med feil gass kan være skadelig for motoren din. Det kan muligens ødelegge drivstoffsystemet, men kan også forårsake problemer med forgasseren og andre motordeler. Hvis mulig, ikke kjøre bilen før du har rettet problemet. Her er flere trinn. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Notice problemet med motoren umiddelbart. Hvis det var ingen tidligere problemer med bilen, bør symptomene være åpenbar. Det vil stall eller savner ikke lenge etter bensinstasjoner din bil. Du bør alltid ta hensyn når du får drivstoff for å unngå dette problemet.
2

Åpne forgasser og drivstoffslanger. Dette kan gjøres ved å løfte panseret og fjerne luftfilteret boliger. Gjør dette ved først å fjerne skruene og løfte huset ut. Dette vil utsette forgasseren, slik at du kan få tilgang til drivstoff linjer.
3

Finn de to drivstoff linjer. En går til bunnen av tanken, og den andre ligger nær toppen og returnerer ubrukt brennstoff til tanken. Legg merke hvis bensinpumpen er elektrisk eller mekanisk. Hekt av drivstoff linjen som fører til drivstoffilteret. Den andre enden kobles til forgasseren, så koble den på denne siden.
4

Tøm drivstofftanken ved å tvinge tanken å renne med en mekanisk bensinpumpe, eller å sette den rette gass i forgasseren strøm motoren og kjøre en elektrisk drivstoffpumpe. Når linjene har drenert, sette riktig drivstoff i tanken og prøve å slå av motoren over. Dette kan ta flere prøver. Når den starter, la den gå i noen minutter, deretter kjøre den til å rydde ut resten av feil drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124197.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil