Slik fjerner Vinyl flislim

Du har nå fjernet vinyl fliser fra gulv din, men nå er du igjen med en hard lim som du ikke kan synes å skrape av. Vinyl flislim må mykes før den kan fjernes. Prøver å varme opp limet med en varmepistol da skrape den av pleide å være det eneste alternativet for å få limet opp som ikke involverer et svært illeluktende, svært giftig lim remover. Heldigvis, flis lim fjerning er nå tryggere å bruke, og fjerne vinyl flislim kan gjøres på noen få timer. Du trenger
Portable vakuum
vaskeklut
Hansker
Ansiktsmaske
Soap
Vann
Håndklær
Vinyl gulv og lim remover
Floor skrape eller bred sparkel
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør gulvet for å sørge for at all den løse rusk og smuss fjernes fra området. Du ønsker ikke gamle vinyl chips får reattached til vinyl lim som du prøver å fjerne.
2

Spray en to-for-to-fots område med limet remover av ditt valg. Bruk hansker og munnbind når du gjør dette og sørge for at området er godt ventilert.
3

La limet remover å overholde limet for den anbefalte tiden på emballasjen. Du ønsker ikke å gå utenfor denne tidsperioden. Hvis du ikke lar remover å sitte lenge nok, vil du bli tvunget til å på nytt og vente på nytt for at det skal løsne limet. Hvis du lar remover å sitte for lenge limet kan begynne å stivne igjen.
4

Skrap myknet limet av med en bred sparkel eller gulv skrape. Kontinuerlig rense skrape ved å tørke av bladet med en våt fille. Det kan være lurt å spraye limet remover på et annet område, slik at det kan begynne å oppløse mens du skraper den første delen.
5

Rydd opp limet fritt område med såpe og varmt vann. Tørk området med et håndkle og la minst en time før du bruker området igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124363.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil