Hvordan unngå Sparks Når Hvis du fjerner batteripolene

Folk er lettet da bilen deres bryter ned og de oppdager alt de trenger er et nytt batteri. Det er en av de billigste bilreparasjoner og, bokstavelig talt i løpet av minutter, kan du være tilbake på vei. Når du skifter batteri er rask, kan det også være farlig. Her er noen tips om hvordan du kan unngå kraftige gnister når du fjerner batteripolene. Du trenger
Wrench
Black elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

Finn riktig størrelse skiftenøkkel for jobben. Husk at hvis du arbeider på en utenlandsk bil du må bruke en beregning skiftenøkkel sett. Hvis det er en amerikansk bil, deretter en vanlig skiftenøkkel sett vil gjøre utslaget.
2

Pakk skiftenøkkel i svart elektrisk tape. Bilens batteri er en pokker for en kraftig del av utstyret. Hvis du kommer borti den positive siden av batteriet og andre stykke metall, watch out. Ved å pakke alt unntatt helt på slutten, vil du beskytte mot slip av en skiftenøkkel som resulterer i stygge gnister.
3

Koble den negative siden av batteriet først. Dette vil også fjerne trusselen om gnister, som når den negative siden er frakoblet, er batteriet gjengitt død for øyeblikket. Sørg for å flytte minuspolen langt unna et sted hvor den kan komme i kontakt med metall.
4

Unngå legging skiftenøkkel flatt på batteriet mens du arbeider på bilen din. Din skiftenøkkel vil være lang nok til å berøre både de positive og negative innlegg på batteriet. Du tenker kanskje du legge den ned et øyeblikk, men i det øyeblikket den berører innlegget, og en annen stykke metall, watch out.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124158.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil