Slik installerer en Fuel Tank i en Honda CR-V

The 2001-2004 Honda CR-V er bygd som en SUV, men har fordelen av å være brukervennlig. Sjekk kvaliteten på aldring eller brukt CR-V er deler, spesielt drivstofftank. Hvis det viser tegn til omfattende slitasje eller skade, erstatte bilens drivstofftank før eventuelle komplikasjoner oppstår. Du trenger
Fuel container
Floor jack
Vis flere instruksjoner
en

Trekk ut kabelen fra minuspolen for å unngå elektrisk utladning som du jobber på Honda din. Drenere eventuelle gjenværende drivstoff fra tanken og inn en egen bensinkanne ved å bruke bensinpumpe /senderenheten. Også fjerne drivstoff filler halsen cover og slange samt drivstofftanken damp slangen. Kontroller slanger for noen form for skade før du går videre, du må erstatte eventuelle slanger som er skadet
2

Bruk et gulv jack å holde drivstofftanken når du er klar til å ta. det ut. Løsne festestroppene og flytte dem bort fra CR-V drivstoff tank. Senk drivstofftanken til bakken og ned på fast underlag som for eksempel en flat treplate.
3

Sett i erstatning tank under bilens bagasjerom og fest tanken stroppene på det nye drivstoffet tank. Inspiser stropper for å sørge for at de er på stramt nok før du fullfører installeringen.
4

Fest drivstoff filler halsen slange og drivstoff tank damp slangene. Fest drivstoff filler halsen perm til fast låse tanken på plass. Koble minuspolen kabelen igjen og sakte fylle drivstofftanken med gass.
5

Test hvordan CR-V kjører en gang installasjonen er fullført. La bilen din tid til tomgang før du forlater din oppkjørselen. Etter noen minutter, ta din Honda for en snurr for å se om det går bra med sin nye drivstofftanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124334.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil