Slik service et soltak i en Toyota Camry

Hvis du skal vedlikeholde din Toyota Camry soltak, kan du nyte friluft i godt vær og fjern lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt at du rengjør og inspisere gummipakninger minst to ganger i året. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
Plastic skraperedskap
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Trykkluft
tre-i-ett Glidemiddel
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Bytt Rubber Seal
en

Åpne soltaket på din Toyota Camry ved å fjerne Interiør og headliner fra inni bilen.

2

Fjern skruer og bolter som fester soltak til kroppen din Toyota Camry. Trekk strømkilden fra solen taket. Du finner den på baksiden av din soltak.
3

Skyv soltak opp og bort fra kroppen din Toyota Camry, tar seg ikke å skade soltak eller bilen. Du ønsker kanskje å få hjelp av en venn for dette trinnet.
4

Trekk den gamle gummipakningen ut av kanalen sin. Sørg for at kanalen er fri for gummi og eventuell lim som gjenstår. Bruk plast skraperedskap om nødvendig. Hvis du finner noen rust i grøften, male det med et strøk Rustoleum å hindre ytterligere korrosjon.
5

Plasser den nye gummipakningen i kanalen, som begynner med den ytre leppe og deretter flytte til indre leppe. Inspiser pakningen for rynker og buler. Hvor som helst du finner rynker, fjerne forseglingen og installere den på nytt. Det skal være glatt og med inne i kanalen.
6

Sett soltak tilbake og fest den til rammen på din Toyota Camry. Husk å koble til strømmen tilbake i solen taket. Returner headliner og trim stykker til sine opprinnelige posisjoner.
Opprettholde soltak
7

Inspiser solen taket av din Toyota Camry å sørge for at det sitter jevnt på kjøretøy, ikke heve eller løfte på ett hjørne. Lifting indikerer tilstedeværelse av rusk på sporene, eller en skadet forsegling rundt solen taket.
8

Fjern trim på innsiden av din Toyota Camry og la det indre materialet for å slippe. Bruk trykkluft til å blåse støv og rusk fra sporene som beveger din soltak. Smør dem med tre-i-ett-eller smøremiddel anbefalt av brukerhåndboken.
9

Sjekk soltaket er for avløp rør for tilstopping. Tømme rørene ved hjelp av komprimert luft og erstatte dem slik at de kan fortsette å drenere overflødig vann vekk fra solen taket.
10

Rengjør solen takets gummipakning med en ren, fuktig, lofri klut. Mens du rengjør segl, inspisere den for skader. Hvis den er skadet eller slitt, bytt solen takets gummipakning for å unngå lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124287.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil