Hvordan lage en Mazda vare lenger

Mazda er en merkevare av kjøretøyet er kjent for sin holdbarhet og økonomisk drift. Men det er mange måter å gjøre en Mazda varer lenger, spesielt hvis bilen er en som har blitt kjøpt ny. Eldre, brukte kjøretøy kan vise seg å være mer utfordrende i å få dem til å vare lenger, avhengig av stell og vedlikehold bilen har fått fra de tidligere eierne. Noen grunnleggende vedlikehold sammen med noen ofte oversett elementer kan spare bileieren penger i det lange løp, og livet til bilen sin. Du trenger
Liten notisblokk eller kalender
Pen
Vis flere Instruksjoner
Hvordan lage en Mazda varer lenger
en

Skift olje hver 3000 -5000 miles og registrere dato og kjørelengde i en notatbok for enkel referanse. Tanken på å utvide kjørelengde å spare litt ekstra penger kan koste mer i det lange løp. Mazdas fungerer best når vedlikeholdes på en konsistent tidsplan.
2

Bytt Mazda luftfilter hver 10.000 til 15.000 miles og registrere dato og kjørelengde i notatblokken.
3

Kontroller Mazda kjølevæske system ved begynnelsen av hver sesong endring. Hindre at Mazda kjøretøy fra rennende varmt i stedet for å vente til en varsellampe forteller deg bilen kjører varmt.
4

Kontroller Mazdas dekktrykket en gang i måneden. Dette kan spare på drivstoff også.
5

Inspiser Mazda Registerreim på 70.000 miles.
6

Bytt Mazda Registerreim på 96.000 miles. Unnlatelse av å gjøre dette kan la sjåføren strandet og eieren med en heftig service reparasjon.
7

Bytt Mazdas vannpumpe samtidig timing belte er byttet ut.
8

Beskytt innsiden og utsiden av Mazda ved å holde den ren, polert og vokset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124521.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil