Slik service et soltak i en Jeep Grand Cherokee

Performing rutinemessig vedlikehold på sola taket av din Jeep Grand Cherokee vil holde den fungerer greit. Kontakt din lokale forhandler hvis du opplever lekker rundt soltak. Det er et teknisk service bulletin om behovet for nye blinker for å løse dette problemet, men ingen spesifikke års modeller er listet opp. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
Plastic skraperedskap
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Trykkluft
tre-i-ett Glidemiddel
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Bytt pakning
en

Åpne soltaket på din Jeep Grand Cherokee fullt ved å fjerne trim inne i bilen og headliner.

2

Fjern skruer og bolter som fester soltak til kroppen din Cherokee. Trekk strømkilden fra baksiden av solen taket.
3

Trekk soltak opp og bort fra din Jeep Grand Cherokee. Du kan spørre en venn eller nabo til å hjelpe slik at du ikke skader eller riper i solen taket eller kjøretøyet.
4

Løft gummipakningen ut fra grøften og fjern eventuelle gummi eller lim med plast skraperedskap. Se etter rust i grøften, hvis du finner noen, male grøften med et belegg av Rustoleum å hindre ytterligere korrosjon
5

Installer ny gummipakning, som begynner med den ytre leppe og flytte til. indre leppe. Kontroller tetningen for støt eller rynker. Fjern forseglingen på disse stedene og installere den. Fortsett denne prosessen til forseglingen er jevnt sitter i grøften på alle sider.
6

Sett soltak tilbake til sin opprinnelige posisjon og sikre det på kroppen av kjøretøyet, stoppe ofte for å se etter nivå. Husk å koble strømkilden igjen.
7

Tilbake interiøret headliner og interiør til sin opprinnelige posisjon.
Opprettholde soltak
8

Park din Jeep Grand Cherokee på et plant underlag og se på solen taket. Pass på at den er riktig montert, ikke løftes eller reist på én side eller hjørne. Hvis du ser en slik vridning, er det en indikasjon sporene må rengjøres, eller at gummilisten må skiftes.
9

Rengjør gummipakningen rundt utsiden av soltak med fuktet loer. Se etter sprekker, hull eller overdreven slitasje i seglet. Bytt den ut hvis du finner slike defekter, for å hindre lekkasjer.
10

Fjern Interiør og la duken som dekker taket av din Jeep Grand Cherokee å slippe ned slik at du kan få tilgang til spor til soltak. Bruk trykkluft til å blåse ut rusk og behandle sporene med tre-i-ett smøremiddel, som per i instruksjonsboken.
11

Finn de fire avløp rør som fjerner overflødig vann fra soltak. Bruk trykkluft til å blåse noe rusk eller tresko fra avløp. To av disse rørene drenerer til fronten på bilen og to ved bakre avløp, vanligvis bak baklykter. Sjekk brukerhåndboken for eksakte steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124236.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil