Slik bruker du en Tow Strap

Hvis bilen din trenger å slepes kort avstand, trenger du ikke å betale en bergingsbil driver. For en brøkdel av kostnaden for bare ett slep, kan du kjøpe et slep stroppen fra auto deler butikken, eller på nettet, og taue bilen selv. En slepe-stroppen er en tykk, vevet stropp med en krok på hver ende. Krokene er satt inn i et hull i rammen for hvert kjøretøy. Du trenger også en driver for hvert kjøretøy, og fordi lave hastigheter anbefales ved kjøring med kjøretøyet ved hjelp slep stropper, litt tålmodighet. Denne artikkelen vil forklare hvordan du bruker et slep stropp. Du trenger
Tow strap
Vis flere instruksjoner
en

Se under bilen i nærheten av aksel og finne en av de små hullene i rammen. Det er der du plasserer kroken på slep stroppen. Disse små hull er nødvendig å være på hver amerikansk laget bilen og de fleste utenlandske modeller, og er vanligvis plassert nær akselen. Gjør dette for begge bilene.
2

Sett kroken på slep stroppen i åpningen på både trekkvognen og kjøretøyet som skal slepes. Forsikre deg om at slepet stroppen ikke gni mot skarpe metalloverflaten på rammen eller støtfanger, da dette kan føre til at slepet stroppen for å rippe eller rive.
3

Drive med forsiktighet. Det anbefales ikke at du overskrider 25 til 30 MPH mens sleper en bil med et slep stropp. Føreren av trekkvognen bør kjøre sakte og forsiktig når det legges press på gasspedalen. Unngå raske start og stopp. Føreren av tauet bilen bør unngå å sykle bremsene som som kan føre til unødvendig stress på bilen gjør tauing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124460.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil