Hvordan å programmere en Keyless Remote

Lokke av keyless eksterne opsjoner er åpenbart siden de tillater deg å legge til rette for eller begrense tilgang til kjøretøyet ditt fra en ekstern plassering. Enten du er på kontoret, stue eller kjøkken, vil du være i stand til å tillate eller nekte tilgang til kjøretøyet. Keyless eksterne funksjoner kan konfigureres til å åpne og låse dører for kjøretøy, som gjør at luksusen av å bare trykke på en knapp i stedet for manuell opplåsing av dørene. Instruksjoner
en

Få innsiden av kjøretøyet i førersetet. Nær alle av bilens dører. Hvis enda en dør er litt på gløtt, vil du ikke være i stand til skikkelig programmere en nøkkelfri fjernkontroll. Skyv bilnøkkelen i tenningen sporet og la den være der.
2

Trykk og hold UNLOCK-knappen på døren panel. Fortsett å holde UNLOCK-knappen mens du gjør følgende: Vri nøkkelen i tenningen sporet til ON innstillingen og slå den til OFF-innstillingen
3

Holde UNLOCK-knappen trykkes. --- igjen vri om nøkkelen i tenningen sporet til ON innstillingen og deretter enda en gang vri nøkkelen til AV-innstillingen. Da og bare da bør du la gå av UNLOCK-knappen. Denne serien av trinnene vil føre til at bilens dører for å låse og deretter låse opp.
4

IKKE ta nøkkelen i tenningen eller låse /låse knappene på kjøretøyet. Trykk og hold nede låse og låse knappene på keyless ekstern transmitter samtidig. Du kan la gå når dørene låse og låse opp.
5

Sett nøkkelen i tenningen tilbake til ON. La den stå på i noen sekunder og slå den av. Dette vil fullføre prosessen med å programmere en nøkkelfri fjernkontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124469.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil