Hvordan få Pre-1980 Vehicle History Report

I dag er det lett å gå inn i kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) og få en historie rapport på våre kjøretøy. Men før 1980, var det en annen historie. Det var vanskelig å få nøyaktig informasjon uten et standard system. For et kjøretøy laget før 1980, må du ha svært spesifikk informasjon for å få en historie rapport på bilen din, og du må vite hvor du skal slå. Du trenger
Internet
Kjøretøy spesifikk informasjon
VIN
Vis flere instruksjoner
en

kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) var ikke standardisert til 1979 -80. Systemet bruker en 17-tallsystem for å identifisere hver enkelt bil produsert. Før dette systemet ble implementert, produsenter brukte VINs som var unike for deres selskap bare.
2

For pre-1980 VIN informasjon, er den beste kilden for informasjon den opprinnelige produsenten. Kontakt produsenten, for eksempel Ford, Chevrolet eller Chrysler, for å avgjøre hvilke konkrete informasjonen du trenger for å få bilen historie rapport.
3

Når du finner ut hvilken informasjon som er nødvendig, samle at informasjon fra kjøretøyet, for eksempel merke, modell, motortype, opprinnelige prisen, produksjonssted. Vær så spesifikk som mulig. Dette er den opprinnelige informasjonen brukes for kjøretøy identifikasjon, og det varierte med selskapet.
4 p Hvis du ikke klarer å finne en historie rapport gjennom denne avenue, ville Department of Motor Vehicles (DMV) være din siste skudd på informasjonen du søker. Den DMV har mange års poster på biler, og kan gjøre et søk for å gi deg informasjon som kan brukes til å få bilen din historie rapport.
5

Bruk Internett til å plugge i bilens spesifikk informasjon for å finne kjøretøyet historie rapporten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124560.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil