Hvordan få Inne i en låst bil

Ingenting er mer frustrerende enn å bli låst ut av bilen og sto der og stirret på tastene dingler fra tenningen. Det er spesielt ille hvis du også har forlatt motoren i gang. Men det finnes måter å komme inne mesteparten låste biler, slik at du kan hente nøklene-og verdighet, uten å ty til bilforretning eller en låsesmed. Du trenger
Wire kleshenger
Jimmy
Vis flere instruksjoner
en

Telle dine velsignelser hvis du har en gammel bil med den gamle opp og ned-knappene på det i hvert fall for øyeblikket. Det er som å ha en "bli inni bilen" forsikring. Rett ut en wire kleshenger. Krølle enden inn i en liten krok og skyv den inn mellom side eller vent vinduet og gummi støping. Nøye bruke kroken til å ta tak i knappen og det spretter opp.
2

Gå til en nærliggende bensinstasjon eller et parkeringsanlegg kontor, hvis du er heldig nok til å bli parkert i nærheten av en. Mange av dem har en jimmy på hånden. Dette kjekke lille verktøyet åpner dørene. Det glipper mellom døren og vinduet og fungerer på den interne låsesystem i døren, åpne den med letthet. Det gjør ikke vondt døren din, heller. Vis din takknemlighet-dette kan spare deg for hundrevis av dollar i låsesmed regninger.
3

Ring veihjelp leverandøren. Mange folk ikke innser at de samme folkene som kommer til unnsetning når bilen dør på veien kan også komme til unnsetning i oppkjørselen din. Planen har ofte en tjeneste politikk for å åpne låste biler. Sjekk din politikk for å finne ut.
4

Prøv å bryte den lille ventilen vinduet hvis du må bryte inn i bilen. Det er mye billigere å erstatte. Hvis du er heldig, vil bare låsen på vinduet bryte og glasset forblir intakt.
5

Sjekk din nyere bil for å se om nøklene har blitt kodet. Noen koder kan være gravert rett på nøkkelen, andre er gjemt inne i en plastbiten på tasten. Du kan ringe hvilken som helst forhandler som selger ditt bilmerke og finne ut om tastene er kodet, hvis du ikke kan se det selv. Har en nøkkel gjort uten en låsesmed kostnad ved å ringe koden inn på låsesmed. Selv om han trenger for å komme ut for å gi deg en nøkkel, er det langt billigere enn å ha ham gjøre en voks modell og deretter lage en ny nøkkel.
6

Få mer informasjon på å forstå bilen din og hvordan du ta vare på noen av de enklere tingene selv og spare en bunt, gå til The Family Car nettmagasin. Nettadressen er listet nedenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124366.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil