Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Toyota Corolla

The Toyota Corolla har vært et populært sedan på det amerikanske markedet i flere tiår og Corolla eiere av noen Corolla kjøretøy kan fortsette å nyte sine kjøretøy ved å utføre grunnleggende hjemme vedlikehold. Kontroll servostyring væske og andre væskenivåer hjelper feilsøke kjøretøy problemer og hindre alvorlige skader som resulterer i behovet for kostbare reparasjoner. Du trenger
Dextron-II eller III ATF eller servostyring væske godkjent for bruk i Toyota biler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk nivået på servostyring væske hver 15.000 miles, samtidig som du sjekker væskenivået for girolje, bremsevæske og kjølevæske i din Toyota Corolla. Du kan sjekke servostyring væske tidligere hvis du mistenker en lekkasje eller har problemer med styringssystemet, men skal ikke behøve å legge væske tidligere enn 60.000 miles.
2

Sørg for at bilen er parkert på et plant underlag og motoren er kald før du sjekker væskenivået. Servostyring væske og andre væsker lest på ulike nivåer når varme i stedet for kjølig.
3

Finn servostyring væske reservoaret. Det ligger under panseret på din Toyota Corolla på passasjersiden ved siden av motoren. Reservoaret er koblet til servostyring pumpe.
4

Ta av lokket og bruk peilepinnen for å sjekke væskenivået. For den mest nøyaktige resultatet, vaske av peilepinnen med en fille først, deretter re-sette inn og ta for den friske lesing.
5

Legg automatgir væske eller servostyring væske godkjent for bruk i Toyota biler hvis fluidet er under det lave nivå merket. Legg væske gradvis å holde i over fylle reservoaret.
6

Inspiser servostyring pumpe, slanger og klemmer i tillegg til reservoaret for å sjekke for eventuelle ødelagte eller slitte deler som kan resultere i en lekkasje. Erstatte eventuelle nødvendige deler umiddelbart for å unngå skade på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124269.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil