Hvordan å holde en bil i god stand

Vedlikehold er nøkkelen til å holde bilen kjører lengre og bedre. Holde opp med all planlagt vedlikehold og ta vare på mindre bilreparasjoner så snart du er klar over et behov vil du spare tid og penger, og det vil legge mange gode miles til bilen din. Instruksjoner
en

Kjenn din bil. Les om bilens merke, modell og år på internett, og finne ut hva bestemte bugs det kan ha. Det vil være lettere å se løsninger på problemer når du kjenner problemene, og du kan lese om hvordan andre mennesker behandles med de samme tingene i bilene sine. Det kan spare deg en formue i lønnskostnadene å vite problemet snarere enn å ha en mekaniker prøve å finne ut av det.
2

Hold bilen ren. Maling jobb er der for å gjøre bilen ser fin og for å beskytte den mot elementene. Vask bilen regelmessig med en god bilvask løsning eller et mildt rengjøringsmiddel. Hold det vokset, så vel. Du vet det må vokses når vannet slutter å danne små perler på bilen.
3

Beskytt bilen fra vinteren slitasje. Kjøring gjennom snø og veisalt er spesielt etsende til mål, så sørg for å holde tritt med rengjøring og voksing, spesielt om vinteren. Ikke vask bilen hvis temperaturen er under frysepunktet, men fordi salt ikke vil vaske av. Hvis du putter en salt-dekket bilen i en oppvarmet garasje, vil du gjøre det mye enklere for salt å ruste bilen. Vær oppmerksom på at noen ganger bilvask bruker resirkulert vann, slik at du kan spraye bilen med salt fra de siste bilene som ble vasket. Spør om dette før du velger hvor du skal vaske bilen.
4

Hold deg oppdatert med bilens oljeskift. Regelmessig oljeskift spare deg for gass penger og holde motoren i topp form. Pass på at oljen skiftes minst en gang hver 5000 miles, selv om noen sier gjøre bilene best når oljen skiftes hver 3000 miles.
5

Sjekk bilens væsker ofte. Pass på at vann, olje, servostyring væske, girolje, kjølevæske flush og bremsevæske er rene og på riktig nivå. Hold deg oppdatert med luftfiltre og oljefiltre. Tidene for å sjekke alle disse vil bli beskrevet i brukerhåndboken.
6

Unn bilen med respekt. Ikke kjør på mach ett eller gjøre hårnål skrikende svinger. Kjøre bilen rimelig. Du kan gå fort, men det er best å ikke pistol motoren hele tiden eller rev den for ingen grunn i stopplys. Brems forsiktig snarere enn stamper på pedalen. Hard bremsing vil føre til at bremseklossene å slites ned for fort. Hvis du behandler bilen forsiktig, vil det drive godt for en mye lengre.
7

mindre reparasjoner mens de ennå er små. La de små tingene gå en stund kan forårsake andre ting å slites ned eller bryte helt. Hvis du fikse ting mens de er små, vil det koste mindre og holde bilen kjører godt lenger ved å beskytte bilens andre deler. Hemmeligheten til en bils langt liv er å holde opp med ting i tide. Hvis du tar vare på bilen din, vil det ta vare på deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124224.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil