Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Honda CR-V

The Honda CR-V har vært en populær SUV i hele sin produksjon, og som med andre Honda biler, er grunnleggende vedlikehold enkelt for eierne å utføre. Væskenivåer bør kontrolleres hver 15.000 miles bare for å være sikker på at væskenivået og betingelsene er gode, men hvis du finner deg selv å måtte fylle servostyring væske fortere enn 65 000 eller flere miles, sjekk for lekkasjer umiddelbart. Du trenger
Honda servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Check your servostyring væske nivå når du sjekker andre væskenivåer i din Honda CR-V, som bør være hver 15 000 miles. Sjekk væskenivået tidligere hvis du har styring vanskeligheter eller merke noen væske lekker fra under panseret.
2

Park din Honda CR-V på et jevnt underlag for å kontrollere væsker og vente på motoren for å kjøle før du sjekker servostyring væske som varm væske kan resultere i en unøyaktig lesing.
3

Finn servostyring væske reservoaret i nærheten av motoren. Reservoaret skal være tydelig merket. Du kan lese væskenivået ved hjelp av merkene på utsiden av reservoaret. Kontroller at væsken er over det lave nivået mark.
4

Legg væske hvis det er nødvendig, men pass på at du ikke fyller væske over den maksimale nivå. Hvis du gjør overfylle væske, drenere overflødig væske ved å koble fra slangen festet til bunnen av reservoaret.
5

Kontroller slanger og klemmer koblet til servostyring reservoaret hver gang du sjekker væsker til sørge for at det ikke er noen pauser eller sprekker i komponentene som kan resultere i en lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124246.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil