Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Chevy Impala

The Chevy Impala er en av Chevrolet mest kjente og eldste modell sedan. Introdusert i 1950, forblir Impala et populært full størrelse bil, og er fremdeles i produksjon. Gjør-det-selv-vedlikehold er relativt lett på Impala grunn av sin omfattende bruk og produksjon, spesielt væske vedlikehold som olje, servostyring væske og andre væskenivåer som du kan sjekke under panseret. Du trenger
Chevrolet godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

snu bilen før du kontrollerer de power-styring væske nivåer. Hvis motoren er varm, la motoren kjøle seg ned før du sjekker servostyring væske.
2

Park bilen på et plant underlag før du sjekker servostyring væske eller væske som ligger under panseret , som å ha bilen parkert på en skråning kan kunstig endre væskenivåer og forårsake en misread.
3

Kontroller power-styring væske nivåer i din Chevy Impala gang hver 20.000 miles, eller tidligere hvis du oppdager væske lekker fra under panseret eller har problemer med servostyringen.
4

Finn servopumpe reservoaret, som ligger på passasjersiden av bilen. Beholderen på baksiden av motoren, bak generatoren. Rådfør deg med brukerveiledningen for et mer detaljert kart av motoren.
5

Se etter servopumpe reservoaret på samme sted for noen Chevy Impala fra 1996 til i dag, men rådfør deg med brukerveiledningen for mindre forskjeller i tidligere bilmodeller.
6

Åpne lokket på servopumpe reservoaret for å sjekke væskenivået. Hold væskenivået opprettholdes mellom lavt nivå mark og det maksimale væskenivået, topping av væsken med Chevrolet-godkjent servostyring væske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124230.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil