Hvordan forstå hvordan Vehicle Sikringer Work

Sikringer er en ekstremt liten del av kjøretøyet, slik at du sannsynligvis sjelden tenker om dem. Selv om de er små, sikringer er avgjørende for riktig funksjon av kjøretøyet. Sikringer hjelpe leverer strøm til kjøretøyet tilbehør, slik som elektriske vinduer, lightere og takbelysning. Instruksjoner
en

Forstå jobben av sikringen. Den viktigste funksjonen til en sikring er å beskytte kabling av kjøretøyet. Hvis noe overbelaster en sikring, da sikringen vil blåse, i stedet for en del av ledningsnettet. Dette beskytter hele bilen.
2

vite hva en sikring ser ut og hvor de befinner seg i kjøretøyet. En sikring er en liten tube form med to kniver inne i en beskyttende plast. De to kniver vil bli koblet sammen med en U-formet stykke av metall om sikringen er god. Hvis sikringen er gått, vil U-formet stykke metall være smeltet.
3

Finn de 2 viktigste steder sikringsskap er på de fleste biler. Det er en plassert under panseret som holder sikringene for ting som anti-lock bremse pumpe og kjølevifter. Sikrings-boksen inne i bilen hus sikringer for de indre funksjonene i bilen som takbelysning.
4

Skriv ned den bestemte typen sikring bilen din bruker og holde den i bilen manuell eller annet sted du lagrer informasjon om kjøretøyet. Informasjon om at sikringene kan finnes på innsiden av sikringsboksen lokk, også. Hvis du er usikker på noen av opplysningene, viser skjematisk til en auto deler butikken ansatt for å få hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124159.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil