Hvordan å fortelle om din Transmission gikk ut

Sending skjer mystiske deler av bilen. De fleste vet at de er forbundet med gir og får strøm til hjulene. Likevel er det få som vet når de skal ut. Forstå når overføringen er å sende deg signaler er viktig. Det kan holde deg fra å bli strandet. Her er hvordan du kan fortelle om din sendingen gikk ut. Instruksjoner
en

Watch turtallet mens du kjører og skift. Gjør dette hvis du har en manuell girkasse. Hvis bilen din er turtall mye høyere enn det normalt gjør ved lavere hastigheter, er dette et tegn på interne problemer med overføringen din.
2

Pay oppmerksomhet hvis motoren ikke vil skifte gir. Lytt til motoren. Normalt vil det bli høyere, og det vil da bli stille mens akselererende. Dette er i endring, og dette er akkurat hva du vil høre når giring.
3

Vær oppmerksom på fremmede lukter som kommer fra motoren. Et tegn på en helt urolig overføring er en røykfylt, brent lukt kommer gjennom ventilene. Hvis dette skjer, dra over så snart som mulig å kalle for et slep. Dette er et tegn sendingen ikke er på sin siste ben.
4

Monitor om bilen har pickup og kraft det normalt har. Hvis bilen din ikke reagerer som du husker når du trykker på gassen, er dette et tegn på at overføringen er sviktende.
5

Sett bilen i park mens på en høyde. Bilen bør ikke fortsette å rulle etter at du har skiftet utstyr til park. Hvis det fortsetter å rulle, er dette et tegn på at sendingen er i dårlig form. Påfør i nødbremsen umiddelbart. Hvis dette ikke fungerer, starter bilen, og finne et flatt sted å trygt parkere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124208.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil