Hvordan erstatte Ringenes på en Honda CRF70

The Honda CRF70 er en liten mini sykkel som gir unge og små statured syklistene ekte Honda ytelse i en størrelse som passer for dem. Enten du rase CRF70 eller bare ri den på stier, er kraften det pakker i sin 70cc motor tydelig så snart du vrir på gassen. Imidlertid kan den makten begynne å avta hvis ringene går dårlig. Bytte ringer på CRF70 er ganske enkel og kan lett utføres av noen nybegynner mekaniker. Du trenger
Bike stå
skrutrekker
Tennpluggnøkkel
Socket satt
New ringer
Vis flere instruksjoner
en

Set sykkelen oppreist på sykkelen stå å gjøre det lettere å arbeide på. Bruk skrutrekkeren til å fjerne den venstre plast vantene på sykkelen. Bruk socket satt til å fjerne festeboltene i eksosanlegget under av vantene.
2

Trekk eksossystemet av motoren etter fjerning festeboltene og deretter bruke tennpluggnøkkel å fjerne tennpluggen fra motoren. Bruk socket satt til å fjerne festeboltene som holder topp-enden av motoren på plass.
3

Skyv den øverste enden av motoren på den nedre delen for å eksponere stempel. Bruk tang til å trekke de gamle ringene ut av stempelet og skyv de nye på plass. Skyv den øverste enden av motoren tilbake på stempelet og skru ned festeboltene.
4

Skru tennpluggen tilbake inn i motoren og feste tennpluggen. Sett på eksosanlegget med monteringsutstyr og deretter montere plast shrouds tilbake på plass. Start sykkel opp og se hvordan det går!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124558.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil