Slik feilsøker styringen i en Mitsubishi 3000GT

Mitsubishi 3000GT er en grand tour sportsbil opprinnelige utgitt i 1990 og er også kjent som Mitsubishi GTO. Bilen forble i produksjon frem til 2001. For å holde vintage 3000GT styring rett, brukes følgende tips for å feilsøke systemet. Instruksjoner
en

Hold opp med den anbefalte service og inspeksjon tidsplan ved å sjekke kuleledd og styring linkage sel hver 30.000 miles. Du bør også sjekke sammenhengen og servostyring linjer og sørge for at tilkoplingene er smurt. Hold servostyring væske nivåer opp og erstatte væske hver 30.000 miles.
2

Spor ned lyder ved å sjekke servostyring drivreim og væske. Du bør også sjekke at pumpen mount, gear og kobling. Andre årsaker kan være forstyrrelser med dekkene og rattstamme eller slitte suspensjon deler.
3

Undersøke hjulet vibrasjon og shimmy ved å sjekke dekktrykk, slitasje og balanse. Problemet kan også være så enkelt som løse hjulmuttere. Når du har utelukket de mer enkle årsaker, sørg for styringsgruppen trekkstengene er skikkelig strammet, sjekk bremsene for fordreining eller skade og suspensjon for slitasje. Som en siste utvei, se på hjulene for å sikre at de ikke har lidd skade.
4

Juster tomgang for å korrigere røring hjul rykk. Sjekk servostyring væske nivå da drivremmen og pumpe. Du bør også sørge for at sammenhengen er klar for forstyrrelser.
5

Se etter årsaker styring pull og drift ved å sjekke sammenhengen å sikre at det ikke er for løs eller for stram. Dårlig oppretting kan også forstyrre retning. Pull kan også være forårsaket av dekkslitasje, ujevn press eller brems dra. Drift kan også være forårsaket av svake fjærer eller slitte lagre.
6

Kontroller dekktrykket og hjulet justering hvis du støter på riktig styring vanskeligheter. Du bør se om sammenhengen ikke er for løs og at styringen boksen er riktig justert. Sjekk utstyret og pumpe hvis dette ikke løser problemet. Loose styring er vanligvis forårsaket av løs eller slitte kobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124310.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil