Symptomer på en dårlig Termostat i biler

Et kjøretøy termostat kontrollerer strømmen av kjølevæske og /eller vann inn i en motor. En dårlig termostat kan forårsake en rekke motor-relaterte symptomer og tilstander. Overoppheting

En dårlig termostat kan føre til en bil å overopphetes hvis termostaten setter seg fast i lukket stilling. En termostat er en varmefølsom ventil plassert ved enden av den øvre radiator slangen. Hvis en termostat setter seg fast i lukket stilling, er kjølevæske hindres i å renne inn i en bilmotor, noe som resulterer i overoppheting.
Underheating

En termostat fast i en åpen posisjon kan resultere i underheating. Vanligvis åpnes en termostat bare når en motor når en viss drifts-temperatur. Hvis en termostat er fast i åpen stilling, strømmer kjølevæsken inn i en motor før det når normal driftstemperatur. Dette hindrer tilstrekkelig motor oppvarming og resultater i motoren underheating.
Temperatursvingninger

En dårlig termostat kan åpne og lukke på tilfeldige tidspunkt gjennom hele motoren. Når dette skjer, vil en motor temperaturen svinge vilt som kjølevæske er forhindret fra å strømme normalt gjennom en motor.
Housing Lekkasjer

Et kjøretøy termostaten ligger i en liten åpne sporet i et kjøretøys manifold, hvor den øvre radiator slange festes. Termostaten pakning, som forseglingen plassen mellom en termostat og manifold, kan lekke, forårsaker radiator væske lekker ut til motoren manifold.
Dårlig motorytelse

termostaten som er dårlig og /eller funksjonsfeil kan påvirke motorytelsen ved å drastisk endre en motor driftstemperatur. Motorens forbrenning kan bli dramatisk endret av store svingninger i motorens driftstemperatur, en motor som går for kaldt eller for varmt vil ikke kjøre skikkelig

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124481.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil