Fakta om Bil Hydraulikk

Mange Low Rider bilentusiaster har lagt hydraulisk lift kits til deres lave ryttere å gjøre dem i stand til å kjøre over hevede områder, for eksempel fartsdumper , som tidligere var vanskelig å kjøre over med en lav rytter. Det enkle konseptet har utviklet seg til biler og lastebiler blir i stand til å hoppe eller hoppe oppover på seks meter opp fra bakken ved hjelp av et hydraulisk system . Typer

En bil med en grunnleggende hydraulisk lift kit har én pumpe for å drive alle fire hjul hydrauliske heiser og en bil med en avansert hydraulisk lift kit har en egen pumpe for å drive hydraulisk løft på hvert hjul .
Warning

i noen tilfeller, hvis hydraulikken slutter å fungere , vil du ikke kunne kjøre bilen til hydraulikken er reparert , noe som kan bli kostbart .

effekter

Mange Low Rider eiere gjøre triks , som for eksempel rygg humle og bunny hopp , med bilen sin for å vise frem de hydrauliske evner.

Berømte Ties

mange rap videoer har biler på hydraulikk fordi mye av rappere , inkludert Snoop Dogg og Dr. Dre , egne lave ryttere på hydraulikk.

Fun Fact

Mange av bilene som hop i filmer bruker en 12 - batteri , 72 -volts strømkilde for å drive alle 4 - hjul uavhengig av hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124374.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil