Slik fjerner og Koble kjølemiddel bokser til en bil

kjølemiddel bokser er ofte brukt for å lade air condition kompressor på ulike modeller av biler. Snarere enn å måtte dra ut og installere kompressor som en del av ladingen, er det vanligvis mulig å bare feste kan til kompressoren, effekt opplading, og fjern deretter kan. Det er imidlertid noen grunnleggende trinn som må følges for at denne prosessen være vellykket utført. Du trenger
Full kuldemedium kan
Wrench
Safety Goggles
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe riktig type kuldemedium kan. Ulike typer er laget for ulike modeller av biler, og også inneholde ulike mengder kjølevann. Sjekk på merke og modell av bilen for å finne ut hvilken type kan designe som fungerer best med din kompressor, samt kapasiteten på kjølemediet som er riktig for kompressoren din. De fleste auto forsyne butikkene vil ha denne informasjonen hendig.
2

Pop panseret og finn klimaanlegget kompressor på bilen. Dette er vanligvis funnet under panseret og vil være tydelig merket.
3

Legg merke til plasseringen av høytrykk og lavtrykk sider på kompressoren. Ikke åpne høytrykk side. Fokuser oppmerksomheten på den lave trykksiden.
4

Don den vernebriller før du starter prosessen med å feste kjølemediet kan til air condition kompressor. Åpne koblingen på lavtrykkssiden av kompressoren, ved hjelp av skrunøkkel. Sveiv bilen og slå på klimaanlegget til en høy innstilling. Ryst flasken med kuldemedium og bruke applikatoren på CAN til den åpne porten på koblingen. Dette bør ha kannen i en opp-ned posisjon. La kan for å holde seg i posisjon til innholdet er tømt inn i kompressoren linje, vanligvis alt 10-30 minutter.
5

Sjekk luftstrømmen i bilen. Luften bør rennende kaldt. I så fall er det kjølemediet nå sirkulerer gjennom kompressoren og kjøling av utsugingseffekt riktig.
6

Slå av klimaanlegget og kjøretøyet. Løsne applikator, fjern kuldemedium kan fra havnen og forsegle koblingen til lavtrykk linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124202.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil