Hvordan Beware Transmission Garanti Svindel

Som din nye bil aldre, til slutt fabrikken garanti på overføring utløper. Skifte en overføring kan kjøre alt fra $ 1500 til mer enn $ 2000, avhengig av om du bruker en selvstendig mekaniker eller en forhandler. At store utgifter frister noen bileiere til å vurdere en garanti for å dekke overføring, men pass på å kjøpe verdiløse garantier. Instruksjoner
en

Pass deg for selger som telefoner å tilby en garanti for din bil, deretter begynner ber om kredittkortnummer eller bankkontonummer. Dette er et knep for å få personlig informasjon som kan føre til identitetstyveri.
2

Se for høyt trykk taktikk av en selger som sier at du må kjøpe den garantien nå, eller muligheten vunnet ' t eksistere i morgen. Dette gjelder bilforhandlere, samt telefon selgere.
3

Undersøk garantien nøye. Selgeren kan fortelle deg at alt er dekket, men svart-hvitt-utskrift kan variere. En bit av mistillit kan spare deg en bunt på en ubrukelig garanti og et udekket overføring reparasjon.
4

Vær skeptisk til postkort som kommer i posten, forteller deg bilen din garanti er i ferd med å utløpe, og at du må ringe innenfor en begrenset tidsramme for å re-etablere beskyttelse. Og hvorfor trenger selskapet ditt VIN nummer hvis de vet om garantien situasjonen?
5

Ring et par lokale verksteder for å se om de ville reparere overføring av garantien du vurderer.

6

Unngå nettauksjoner for overføring garantier. Veletablerte selskaper ikke trenger å annonsere på nettauksjoner.
7

Sørg for at garantien dekker både mekanisk sammenbrudd og slitasje. Dersom garantien dekker kun mekanisk sammenbrudd, kan selskapet eller bilforretning klassifisere problemer med overføringen som slitasje og nekte kravet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124139.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil