Hvordan ta vare på en bil

Påliteligheten til en bil avhenger av dens betimelig stell og vedlikehold. Forsvarlig omsorg ikke bare bekrefter bilens lang levetid, men også står for sikkerheten til sine passasjerer. Følg disse trinnene for å ta vare på bilen din og øke levetiden og annenhåndsverdi. Instruksjoner
en

Hold bilen ren og fri for støv. Vask den ukentlig med en myk klut og lys vaskemiddel. Voks bilen en gang hver 2 måneder så det beholder sin glans og glans.
2

Inspiser overføring væske og bremsetrykket nivåer hver uke. For en grundig inspeksjon, ta bilen til en hederlig bensinstasjon etter hver 50.000 miles.
3

Endre bilens olje hver 3000 miles. Når måleren viser 60000 miles, bytt tennplugger, drivstoff injektor og timing belte.
4

Følg produsentens retningslinjer og få dekkene roteres hver 6000 miles. Skifte dekk hvis de er slitt eller har noen tårer. Ta bilen til en mekaniker hver 12.000 miles for å kontrollere justeringen og balanse.
5

Bytt bilens radiator kjølevæske annethvert år eller 40.000 miles for å unngå unødvendig motorvarme-up. Reparere eventuelle lekkasje i radiatoren, vannpumpe og frostplugger.
6

Opprettholde interiøret. Ta bilen til en trim butikk å erstatte slitt eller skittent teppe. Bytt eventuelt revet møbeltrekk eller innvendige komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124099.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil