Hvordan forbedre gass kjørelengde i en Toyota Sequoia

Hvis du har kjøpt en ny Toyota Sequoia eller finner ut at du ikke får gass kjørelengde du ønsker fra din gamle Sequoia, så er det på tide å ta noen skritt for å forbedre den. Det er best å spore miles etter en fill-up og deretter beregne dem, heller enn å stole på kjørecomputeren. Noen ganger finner du at du får dårligere kjørelengde enn datamaskinen leser. Du trenger også å beholde de samme kjørevaner når sjekk for å se om du har forbedret gass kjørelengde. Hvis du tok prøven etter i-byen kjøring, gjør det samme en gang etter at endringene. Du trenger
Air filterTire press gageTune opp
Vis flere instruksjoner
en

endre luftfilteret. Uansett hvilken type bil du har, viser en Department of Energy Report at du øker din gass kjørelengde med en ren luft filter. Noen mennesker føler at K & N filter er det beste å kjøpe siden det fungerer annerledes enn vanlig papir luftfilteret. Dette filteret er laget for å vare livet ut, og er ikke disponibel slik at den ikke tar opp plass på søppelfyllinger, og du trenger ikke å erstatte det.
2

Blås dekkene riktig. Når dekkene har riktig mengde luft i dem, øker de kjørelengde med tre prosent etter samme Department of Energy Report. Riktig inflasjon bidrar denne tunge SUV å gli over veien.
3

Få en tune-up. Når du får en tune-up, vil du merke at du får mer enn en halv kilometer per gallon eller bedre kjørelengde. Det er fordi det øker du kjørelengde om lag fire prosent. De fleste som eier denne SUV får ca 14-15 MPG før de får en melodi opp.
4

Stopp bilen hvis du må sitte mer enn to minutter. Edmunds.com testet en bil og funnet ut at hvis de slår du av bilen i stedet for å la den inaktiv de økt sin kjørelengde med så mye som 19 prosent. Hvis du sitter fast på et tog krysset og det er ingen ende i sikte, stans Toyota Sequoia å øke gass kjørelengde.
5

Drive innenfor fartsgrensen. Du redusere gass kjørelengde med én prosent for MPH over 55 år. Dette betyr ikke at du bør kjøre saktere enn resten av trafikken i en 65 MPH fartsgrensen. Det betyr at hvis du bor fartsgrensen, snarere enn 5 miles over folk flest bruker, vil du øke din kjørelengde med ytterligere fem prosent.
6

Unngå Jackrabbit starter eller skilpadde starter. En jevn økning i gass er viktig for å få til høyere gir, men gulv det etter en stopp brenner ekstra gass og reduserer din kjørelengde per gallon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124458.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil