Hvordan kjøpe en pålitelig Winter Car Battery

Vinter setter inn, og snøen begynner å falle. Du kjører nedover veien, og bilen kommer til en sliping stoppe. Batteriet bare døde. Ikke la dette skje med deg. Kjøp en pålitelig vinter bilbatteri nå. Les videre for å finne ut hvordan. Instruksjoner
en

forskning før du kjøper. Ikke alle bilbatterier er like. Sjekk Consumer Reports for anmeldelser på den mest pålitelige batteriet for å kjøpe til bilen din.
2

Spør din lokale mekaniker til å anbefale en pålitelig vinter bilbatteri til bilen din. Forskjellige merker og modell biler krever forskjellige batterier, og din mekaniker kjenner din bil.
3

Velg et batteri basert på forskning og anbefalinger. Spør venner og familiemedlemmer om de alle brukte dette batteriet før. Hvis ja, hva ytelsen var.
4

Gå til en automotive butikk for å kjøpe vinter bilbatteri. Spør salgsrepresentant hvis det selger mange av denne type batterier og om noen har returnert ITI ¿½ og hvorfor.
5

Finn dato på selve batteriet som råder når batteriet ble levert før du kjøper. Ikke kjøp en bil batteri som er mer enn seks måneder gammel. Spør salgsrepresentant for å få et annet batteri for deg med en ferskere dato, hvis det er for gammel.
6

Sjekk garantien for bilbatteriet du velger. Velg batteriet med den beste garanti. En lengre garanti indikerer en mer pålitelig bil batteri.
7

Kjøp den beste bilbatteri. Kjøre bil med tillit til at batteriet kan holde opp til vinteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124106.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil