Hvordan velge Auto Paint Colors

Din bil er et uttrykk for deg selv, noen sier det er en forlengelse av deres personlighet. Så du vil ønske å velge det beste utseende og farge til bilen din. Det bør være en farge som passer både deg og bilen din. En hot-rosa pickup lastebil er ikke normen, men det er perfekt hvis det passer deg. Instruksjoner
en

Forskning merke, modell og år av bilen. Hvis du ønsker autentisitet --- eller hvis du søker å male en klassisk bil skal vises i en gammel film eller vise --- vil du ønsker å finne ut hvilke farger som bestemt bil kom i det året. Det er den eneste måten å fange opp hvordan skaperne ment til bilen skal vises.
2

Prøv sammenligning farger til bilen din. Du kan se på nettet på bilder av hva bilen vil se ut i forskjellige farger. Få fargeprøver eller prøver på en bilforhandler for å hjelpe forestille seg hvordan fargen vil se ut. Hvis du fortsatt ikke kan bestemme, kjøre med mye av maker og ta en titt for deg selv. Du vil kunne se hvordan ulike nyanser av samme bilen egentlig ser ut. Det kan være innsiktsfull, og det kan gjøre deg klar over at cherry red egentlig ikke er din favoritt farge for at Prius tross alt.
3

Du kan også ta din favoritt farge og tilpasse den til en bil skygge. Bilen bør være en måte der du uttrykker deg. Iført din favoritt farge på bilen din annonserer til alle andre fast i trafikken eller vandre nedover gaten hvem du er. Det kan hjelpe deg å gjøre et varig inntrykk, og hjelpe hurrarop andre opp.
4

Tenk utover det åpenbare. De mest populære bil fargene er blå, sølv, grå, rød og svart. Hvis du liker å være original, annerledes eller bare uttrykke mer om deg selv, bukk trender og gå i motsatt retning. Fargen på babyens pust kan være akkurat det bilen din trenger.
5

Bestem om du vil legge til tilbehør maling farger, for eksempel en stripe på en sportsbil eller spesiell utforming på baksiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124444.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil