Hvordan få bedre gass kjørelengde på en Honda Fit

The Honda Fit er i stand til å få god drivstofføkonomi både på landeveien og i byen. Men selv Fit, det er ting du kan gjøre for å maksimere dine miles per gallon. Når det kommer til drivstofføkonomi, små ting legge opp, så sørg for at du vurderer hvordan din kjørestil og vedlikehold mønstre påvirker din gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Unngå hard akselerasjon. Ikke unødvendig mos gasspedalen. Jevn akselerasjon vil forbedre gass kjørelengde betraktelig.
2

Ikke fart. Kjører fortere vil føre til at motoren i Honda Fit til å jobbe hardere og merkbart redusere gass kjørelengde. Kjøring på fartsgrensen vil sikre at du oppnå størst mulig drivstofføkonomi. For å øke cruising område, bruker du cruise control.
3

Sjekk lufttrykket i dekkene dine en gang i måneden, under normale kjøreforhold. Hvis du kjører på ekstremt røffe veier, vurdere å øke frekvensen til en gang annenhver uke. Kjøring på under kunstig dekk vil redusere drivstofforbruket med opptil ti prosent.
4

Sørg for at Honda er betjent på de forespurte ganger. I stedet for å mandat bestemte tider, har Honda Fit en "Vedlikehold Minder" computer som forteller deg når du skal utføre oljeskift og andre grunnleggende tjenester, ved hjelp av sensorer som bestemmer tilstanden til motorolje og luftfilter, blant andre elementer. For andre rutetrafikk, har din Fit betjent på kjørelengde intervaller angitt i instruksjonsboken for din modell. Ved å holde din Honda innstilt og oljeskift og filter når det trengs du vil sikre at motoren er i drift med maksimal effektivitet og returnere de høyest mulige miles per gallon.
5

Unngå å bære unødvendig vekt. I en bil med en kombikupé utforming som Honda Fit, er det fristende å bære en masse unødvendige elementer med deg. Men selv om enkelte elementer kan veie relativt lite, kan den samlede vekten av en masse unødvendige elementer lavere drivstofforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124539.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil