Slik klargjør vindusviskerne for Winter

vinterklargjøring biler er vanlig på steder hvor kvikksølvet synker under frysepunktet. Alle tenker om å få gode vinterdekk, oljeskift på bilen sin og topping av væskene. En av de mest oversett deler av bilen når winterizing er vindusviskerne. Ikke bli offer for å stoppe på siden av veien for å fjerne frontruten for hånd. Forbered dine vindusviskerne for vinteren. Instruksjoner
en

Vær proaktiv og sette en planlagt dato for å endre vindusviskerne på bilen uavhengig av slitasje før vinteren. Gode ​​datoer å huske er Labor day, som er når de fleste nordlige delstater været begynner å bli kaldt og Groundhog Day. Selv om det ikke er en stor ferie, de fleste TV-og radiostasjoner rapportere om hva gamle Punxsutawney Phil forteller om vinteren stikker rundt så bruk det som en påminnelse om å bytte ut slitte viskerblader.
2

Inspiser vindusviskerne med hvert oljeskift og på hvert oljeskift. Se etter ødelagte rammer, noen metall korrosjon eller rust og eventuelle synlige sprekker eller rifter i gummi kanten av vindusviskerne. Gummien skal være myk og fleksibel og har en skarp kant til å fungere riktig i vinter.
3

kjøpe nye vindusviskere passende for sesongen. Winter kniver er lik sommer, men har gummi foringsrør over alle metalldeler for å sikre været forårsaker ikke fjærer til å fryse, ellers bladet ikke kan gjøre full kontakt med vinduet. Få riktig blad for merke, modell og år av kjøretøyet.
4

Trekk den gamle vindusvisker blad av armen følge produsentens instruksjoner om utskifting bladet. Skruer holde noen vindusviskerne på plass. Fjern skruen før du forsøker å ta ut kniven.
5

Skyv den nye kniven på viskerarmen og trykk til den klikker eller klikker på plass. Hvis det er en skrue som holder den i, skru inn skruen. Trekk forsiktig på bladet for å sikre at det er trygt og vil ikke falle av i de sterke vinter elementer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124183.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil