Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Dodge Caravan

The Dodge Caravan mini-van har gjennomgått en rekke endringer siden 1990-tallet, de fleste som har vært konsentrert i de indre egenskaper og motoren og girkasse. Mens tidligere modeller har hatt noen problemer med påliteligheten med automatgir, har servostyringen forble i hovedsak de samme. Vedlikeholde servostyring væske nivåer er en enkel hjem prosedyre for enhver Dodge Caravan. Du trenger
Dodge-godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivåer av Dodge Caravan hver 22.500 km eller tidligere hvis du merker en lekkasje eller problemer med styresystemet når du kjører.
2

Park din Caravan på et plant underlag og slå av motoren før du arbeider under panseret. Varm væske eller en ujevn overflate kan kunstig endre væskenivåer og resultere i en misread.
3

Finn servostyring væske reservoaret i motoren avdelingen merket "Power Steering Fluid" og fjern hetten for å kontrollere væskenivået. Væsken bør være over det lave nivået mark og ikke overstige det maksimale nivået.
4

Refill servostyring væske med Dodge-godkjent væske om nødvendig. Hvis du må fylle på servostyring væske jevnlig, sjekk nøye for skjulte lekkasjer i servostyringen og ta bilen inn til forhandleren hvis du ikke klarer å finne en lekkasje.
5

Kontroller slanger og koblinger rundt servostyring reservoaret for sprekker eller brudd i slangene når du sjekke servostyring væske nivå og erstatte slanger og klemmer etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124243.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil