Hvordan forberede en bil for inspeksjon

jevne biler må bli inspisert av motorkjøretøy avdeling. Bil inspeksjoner sikre at kjøretøyet er trygt å kjøre på veien og ikke slippe ut overflødig damp skadelige for miljøet. Før du hodet til den lokale DMV, bør du gjøre et par ting til bilen for å forberede for inspeksjon. Instruksjoner
en

Sjekk alle lys. Kontroller at alle lysene er i orden, inkludert bremselysene og frontlykter. Hvis noen av lysene ikke fungerer, få dem fast før inspeksjonen.
2

Sørg ingen varsellamper lyser på dashbordet før du går til bilen inspeksjon. Hvis en av lampene er på, sjekk med en mekaniker for å finne årsaken.
3

Undersøk dekktrykk og se etter overdreven slitebanen slitasje. Problemer med dekkene dine kan være en årsak til inspeksjon svikt.
4

Inspiser bremseklossene for slitasje. Bremsene må være i orden for å passere et kjøretøy inspeksjon.
5

Få en melodi opp og oljeskift. Hvis du er forfalt for et oljeskift eller en melodi opp, før en inspeksjon er en god tid for å få dette gjort. En motor i god stand kjører mer effektivt og avgir færre giftstoffer.
6

Har alle dokumenter klare på forhånd. De fleste motorkjøretøy avdelinger vil ønske å se din forsikring og registrering kortene før de inspisere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124094.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil