Slik starter en tidlig Ford Mustang Etter Storage

Classic Mustangs er nå flere tiår gamle. Mange eiere har hatt bilen sin siden den var ny, bestemmer seg for å lagre bilen i stedet for å selge den. Etter hvert vil det på tide å starte den lange sovende motor. Starte en motor som har vært lagret kan gjøres, men de riktige skritt må tas for å sikre ikke bare at motoren vil starte, men at motoren ikke vil bli skadet når du gjør det. Heldigvis, det store flertallet av problemer med å starte en lagret motor ligge bare med gammel bensin og en uvirksom tenningssystem. Du trenger
WrenchFresh gasolineNew gnist plugsFeeler gaugeNew distributør capNew distributør rotorNew distributør pointsFresh oilFlathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bytt bensin i bensintanken med ny bensin . Bensin blir faktisk flau over tid. Som et resultat kan det være vanskelig eller til og med umulig for at motoren skal starte med gammel bensin. Klassisk Mustangs er utstyrt med en tappeplugg i bunnen av gasstanken. Tappepluggen er i form av en firkant, og kan nås fra undersiden av bilen. Fjern tappepluggen ved å vri den mot klokken med en skiftenøkkel. Når bensinen er tappet, erstatte tappepluggen og fyll bensintanken med minst tre liter bensin.
2

Skift tennpluggene. Eksisterende tennplugger kan bli så tilsmusset at de ikke lenger vil produsere en gnist for å antenne drivstoffet. Husk å gap gnisten pluss på den riktige innstillingen for den aktuelle motor med bladsøker.
3

Sett distributør cap, rotor og distributør poeng. The Mustang distributør er plassert på fronten av motoren. Fordeleren er festet et til fordeleren med to klemmer. Bruk en vanlig skrutrekker for å løsne klipsene, løft distributør hetten av distributøren. Metallkontaktene under distributør cap er utsatt for korrosjon, som hindrer gnist fra å nå tennplugger. Fjern distributørens rotoren ved å trekke den rett opp. Med rotoren sett til side, kan poengene bli erstattet med en skiftenøkkel og skrutrekker. Etter at poengene har blitt erstattet, siden en ny rotor på distributør akselen, og deretter installere den nye distributør cap og fest på plass med de to klippene.
4

Bytt tennplugg ledninger. Selv med nye tennplugger, hvis strømmen ikke kan nå tennpluggene gjennom tennplugg ledninger, vil tennpluggene ikke brann. Dette er spesielt problematisk på motorer som har vært lagret i lang tid.
5

Endre oljen. Den eksisterende olje kan inneholde rester og vann, og må derfor skiftes ut. Fersk motorolje er avgjørende for å starte en motor som har vært lagret i lang tid. Oljen bunnpluggen er plassert på undersiden av bunnpannen mot førerens side av kjelen. Fersk olje kan helles i oljen peilepinnerør, som ligger på passasjersiden av motoren.
6

Start bilen og la den oppnå normal driftstemperatur. Motoren vil trolig ikke starte umiddelbart, da det tar noen sekunder for drivstoff til å nå motoren via bensinpumpen.
7

Slå av motoren, deretter skifte olje igjen når motoren har avkjølt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124462.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil