Hvordan bruke Trailer Tarps

tilhengere, lastebil senger, langtransport lastebiler og bobiler kan alle ha nytte av trailer tarps. De gir cargo beskyttelse mot tøffe værforhold, for eksempel regn, vind og snø, og kan også holde lasten på plass under belastning, humpete eller på annen måte forrædersk bilturer. De kan også gi et dekke for lastebiler og skygge for bobil. Avhengig av størrelsen, kan de være svært enkel å bruke, eller vanskelig, på grunn av store, uhåndterlige størrelsen på presenning eller på kjøretøyet du forsøker å knytte presenning til. Instruksjoner
en

Kjøp en presenning som er vanntett og vindtett hvis du planlegger å bruke den til å binde ned en ikke-kommersiell belastning. Disse egenskapene vil være avgjørende for å sikre at din presenning tåler utsiden elementer i lange perioder av gangen. Vinyl tarps er et populært valg.
2

Ordne dine varer på flatbed av lastebilen. Du bør gjøre ditt beste for å fordele lastens vekt for å riktig sikre lasten. Prøv også å holde lasten lav til gulvet, som presenning ikke kan ligge flatt hvis det har å konkurrere med ujevne last høyder og skarpe punkter. Trekk presenning over lasten din. Pass på at presenningen er jevnt dekker begge sider av lasten. Brett noen ekstra materiale under presenning. Bruk stropper til å knytte lasten på plass.
3

Kjøp en PVC eller lerret presenning hvis du ønsker å sikre en kommersiell tilhengervekt, som for eksempel trelast, styrer eller andre industrielle elementer. Du bør også sørge for at det tarp du kjøper er vanntett. Som å sikre en ikke-kommersiell last, være sikker på at vekten av lasten er jevnt fordelt før påføring av presenning og sikre sine bånd til krokene i tilhengeren.
4

Kjøp en vanntett, UV- behandlet trailer presenning hvis du bare bruker det som et dekke for en grill, sykkel eller andre utendørs leke eller apparatet. Canvas tarps skal fungere fint, bare husk å tett sikre presenning ved å feste presenning stropper sammen eller rundt bena av objektet, hvis det har noen.
5

Plasser en trailer presenning over en RV eller bobil foran vinduet hvis du finner ut at du ikke får sove i bilen på grunn av mengden av lys som skinner gjennom. Dette bør bare gjøres, men hvis du ikke har de riktige solskjermer å få på plass. Når bobil ikke er i bruk, bør du plassere en stor presenning over bilen. Du må kanskje kjøpe en ekstra stor presenning, men som en trailer tarp kan være for liten.
6

Drapere en vanntett trailer presenning over teltet for ekstra beskyttelse i regnet.
Side 7

Walk rundt lasten, kjøretøy eller telt du forsøker å sikre. Sjekk for å være sikker på at alle bånd er på plass. Trekk i presenning for å se hvor mye det gir. Selv om det er greit hvis tarp har en ubetydelig mengde "gi", du ikke vil at den skal trekke betydelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124392.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil