Slik feilsøker styringen i en Chrysler Town & Country

Fordi det er en familie bil, vil du sørge for at styringen fortsatt er i toppform på Chrysler Town and Country minivan. Feilsøking av Town and Country styresystem er i utgangspunktet den samme for alle modeller av minivan. Du trenger
Mopar servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

holde tritt med planlagt vedlikehold. Den foreslåtte vedlikehold variert med den versjonen og modell år, men en god tommelfingerregel er å sjekke tie rod ender og styring linkage hver 15.000 miles, og til hver smøre 30.000 miles. Rutinemessig sjekk servostyring linjer for lekkasjer eller løse forbindelser som kan la luft inn i systemet.
2

Sjekk servostyring væske regelmessig. Peilepinnen skal lese full på temperatur mellom 70 og 80 grader. Legg Mopar servostyring væske (ikke overføring væske) og la væsken å bosette og la motoren gå lenge nok til å se om nivået synker. Hvis du kan heve fronten trygt, start motoren og sakte vri hjulet for å tvinge væske til å bosette flere.
3

Hold deg på toppen av standard bil vedlikehold problemer. Hold fronten justert, balanse hjul og roter og erstatte slitte dekk. Trykket skal være lik i alle fire dekkene. Ujevn dekkslitasje fører til en rekke av de vanligste styring problemer, inkludert vibrasjoner og vanskeligheter styring.
4

Track ned styresystem lyder ved å se på slitte eller løse trepunkt komponenter, slipping belter er deler som viser overdreven friksjon . Løs kobling kan føre til at bilen skrangle når du styre og dårlig smøring kan føre knirkende.
5

Riktig løs styring ved å stramme eller bytte ut slitte sammenhengen, hjullager, kuleledd og defekte støtdempere. Hvis hjulet er vanskelig å styre problemet er mest sannsynlig med servostyring komponenter. Se om servostyring belte må strammes eller skiftes ut og sjekke pumpen for lekkasjer og lavt trykk.
6

Fix styring som trekker til den ene siden av bilen ved å sjekke bremsekalipere og bremsebelegg etter tegn på stikker. Problemet er kanskje også løse hjullager, styring trepunkt, slitte kuleledd eller til og med dårlige støtdempere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124292.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil