Hvordan sjekke om det er frostvæske i Transmission Fluid

Hvis du tror at du har frostvæske i overføring væske, bør du unngå å kjøre bilen til deg å avgjøre om de to væskene har blandet og rettet problemet. Dette kan innebære drenering og spyle begge systemene. Uavhengig av type frostvæske bilen bruker, skilting av frostvæske i overføringen er de samme. Imidlertid er den eneste sikre måten å finne ut om det er frostvæske i overføringen for å ta bilen til en sertifisert mekaniker og la ham kjøre en fullstendig sjekk på girkasse og kjølesystem. Instruksjoner
en

ta hensyn til funksjonen av overføringen. Hvis det er frostvæske i overføring væske vil transmisjonen gli eller henge seg opp. Dette er spesielt tydelig ved akselerasjon fra en fullstendig stopp.
2

Se på fargen på girolje. Fersk overføring væske er en lys rød farge på grunn av fargestoff som er lagt til væsken. Hvis væsken er en melkeaktig rosa farge, har det enten frostvæske eller vann i den.
3

Inspiser linjene fra girkasse og radiator. Hvis noen er sprukket, slitt eller skadet, kan det være frostvæske i overføring væske.
4

Smell overføring væske. Hvis det er en søt lukt til det, er det blandet med frostvæske.
5

Demonter overføring. Måten å gjøre dette på er avhengig av hvilken type kjøretøy du har. Frostvæske vil holde seg til metall og være merkbar når overføringen er demontert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124565.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil