Hvordan lage en forebyggende vedlikehold Sjekkliste

Det er et faktum av livet - noen ganger en dyr faktum - at biler må repareres fra tid til annen. Noen auto reparasjoner er uforutsett og bare noe du trenger å forholde seg til når den kommer opp. Forebyggende vedlikehold - rutinemessige ting som å ha dine dekk roteres og din olje endret - kan bidra til å gjøre bilen kjører bedre og kan holde store og kostbare reparasjoner i sjakk. Lag en forebyggende vedlikehold sjekkliste for å holde bilen din slik at du ikke vil glemme når bilen trenger service. Du trenger
NotebookOwner sin manualCar reparasjon poster
Vis flere instruksjoner
en

Få en liten notisbok som passer i hanskerommet på bilen din. Hold den bærbare datamaskinen der du vil lage din sjekkliste i bilen til enhver tid, slik at du vil ha opplysninger om reparasjon på fingertuppene.
2

Skriv ned overskriftene på siden din, enten som et diagram eller en liste. Bruker begreper som "Dekk", "Oil", "Battery", "belter og slanger", "Filter", "sjokk" og kanskje legge til "Diverse". Dette er bare noen av de områdene av bilen som trenger vedlikehold for å opprettholde optimal kjører tilstand. Du kan lage din sjekkliste lenger hvis du foretrekker å ha flere, mer trange kategorier.
3

Les bruksanvisningen som fulgte med bilen grundig. De fleste håndbøker av denne typen gi anbefalinger om hvor ofte du bør skifte olje, kjøpe nye dekk, installere et nytt batteri og så videre. Bruk disse biter av informasjon som et utgangspunkt, kalt "Anbefalinger", for din forebyggende vedlikehold sjekkliste.
4

bruke reparere kvitteringer og poster å notere ned på sjekklisten når du har hatt visse deler skiftes ut eller betjent i bilen. Skriv ned datoen, tjenesten som ble utført og kjørelengde på bilen hvis du har denne informasjonen (du kan kalle dette "reparasjoner utført"-kolonnen). Å vite når en tjeneste ble sist gjennomført kan hjelpe deg å holde styr på når bilen din vil være grunn for en sjekk igjen.
5

Sammenlign "Anbefalinger"-kolonnen som du tok fra brukerhåndboken med " reparasjoner utført "-kolonnen for å se om du er up-to-date på bilens vedlikehold.
6

Finn en lokal mekaniker som du stoler på. I tillegg til å arbeide på bilen din, kan han fortelle deg, i sin profesjonelle mening, hva forebyggende vedlikehold bilen din kan bruke, og hvis du vil bli trenger mer arbeid gjort i nær fremtid. Ansette noen du stoler på gjør det enklere å samle og holde seg til en sjekkliste uten å føle som om du kommer til å bli snytt. Finn en lokal bilmekaniker fra Mechanic Advisor (se Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124439.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil