Hvordan til å undersøke Driveline og CV Boots i en Chevy Silverado

Selv om din Chevy Silverado lastebil er ganske stor, krever det fortsatt små vedlikehold sjekker for å sikre at det går skikkelig på veien. En av disse vedlikeholdssjekker undersøker drivlinjen og CV støvler for å sørge for at støvlene er riktig å holde smøring. Her er hvordan du utfører denne kontrollen på bare minutter. Du trenger
Chevy Silverado
Lommelykt
Rag
Vis flere instruksjoner
en

krype under lastebilen din og finn drivlinje og CV støvler. På Chevy Silverado, vil CV støvler være plassert rett ved siden av hvert hjul også. Drivlinjen refererer til maskinvaren som forbinder styresystemet til CV joint (som finnes i støvelen.) Du vil merke en støvel og tilsvarende drivlinje ved siden av hvert dekk.
2

Kontroller hver cv oppstart på Chevy Silverado og utseende for tørr råte, sprekker, gnagsår eller splitting av gummi. Hvis noe av disse tingene har skjedd, så cv oppstart må skiftes.
3

Vask bort drivlinje med fille og se om det er noen korrosjon eller hvis maskinvaren er unormalt bøyd. Drivlinjen forblir konsekvent i god form over livet av en lastebil. (Smuss og skitt oppbygging er normal.)
4

Ta fille og tørke en ren del av den langs CV boot. Hvis en overskytende beløp av smøring er funnet på fille, da har du en lekkasje og cv oppstart må skiftes.
5

Fullfør undersøkelse av CV støvler og drivlinje på Chevy Silverado av sjekke ut resten av hjulet brønner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124345.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil