Hvordan bruke en batterilader for en bil

Det er ikke morsomt når du prøver å skru bilen på i morgen bare for å høre klikke lyden av et dødt batteri. Men du trenger ikke å kjøpe et nytt batteri hver gang du hører den lyden. Mesteparten av tiden, kan batteriene lades fra en annen bil, og til, vil de trenger for å ta betalt for en angitt tid med batterilader. Du trenger
Batterilader
Bilbatteri
Outlet
Vis flere instruksjoner
en

Les instruksjonene som fulgte med batteriladeren å sørge du vet hvordan dine spesifikke batterilader fungerer.
2

Koble batteriladeren til batteriet. Hvis batteriet er koblet til bilen, fester den positive (vanligvis rød) ladekabel til positive innlegg (vanligvis merket med et plusstegn). Deretter fester den negative (vanligvis svart) ladekabel til motorblokken. Ikke kople den negative kabelen til den negative innlegget mens batteriet er i bilen. Hvis batteriet ikke er koblet til bilen, fester den positive ladekabel til positive innlegg. Deretter fester den negative ladekabel til den negative innlegg, vanligvis merket med et minustegn.
3

Drei "Volt /Amp Selector" til riktig type batteri og forsterkere, og gjør sikker på at riktig "Volt"-bryteren er valgt for størrelsen på batteriet.
4

Plugg batteriladeren inn i et egnet strømuttak. Hvis ledningen har en grunnflate, koble den til en jordet stikkontakt. Ikke endre ledningen på noen måte.
5

Drei "Charge Time" for å stille inn hvor lenge du ønsker å lade batteriet. Bruk amperemeter til å måle batteri-lading rate. Bruk batteriet test monitor for å se om batteriet er i god stand.
6

Snu batteriet lader av. Koble batteriladeren fra stikkontakten. Drei "Selector" og "Charge Time" til "Off".
7

Fjern den negative batterilading kabelen først, deretter fjerne den positive ladekabel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124513.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil