Slik installerer en termostat i My Chevrolet Silverado

Termostaten er en ventil som bare åpnes når vannet når en viss temperatur. Regelmessige termostater er satt til å åpne på 195 grader. Termostaten regulerer også din ovn. Hvis du finner din lastebil overoppheting i trafikken og varmeapparatet fungerer ikke riktig kan det være på tide å bytte termostat. Du trenger
Flathead skrutrekker
Socket satt
Ratchet
Ny termostat
New pakning
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem øvre radiator slangen. Koble den fra termostathuset.
2

Bruke socket set fjerne den øverste delen av radiatoren boliger. Du har kanskje å lirke den løs med en flat skrutrekker som pakningen har gjort en forsegling mellom topp og bunn del av huset.
3

Fjern den gamle termostaten. Termostaten skal legge i huset. Termostaten vil løfte rett ut.
4

Plasser termostaten med den spisse enden oppover. Det vil sitte i huset.
5

skrape av gamle pakningen materiale rundt boligområdet. Du kan gjøre dette ved å skrape med en puddy kniv eller et barberblad.
6

Plasser den nye pakningen på overflaten av huset. Pakningen trenger ikke noen silikon som det vil forsegle som du strammer huset.
7

Linje opp den øverste enden av huset til den nederste enden. Trekk til boltene ned tettsittende etter at du har stilt opp huset.
8

Plasser radiatorslange innløpsrøret av huset. Stram ned slangeklemme.
9

Sjekk vannstanden som du kanskje har mistet noe kjølevæske i prosessen. Skru opp din lastebil og se etter lekkasjer og overoppheting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124512.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil