Slik service et soltak i en Lincoln Navigator

Hvis du skal vedlikeholde din Lincoln Navigator sol taket, kan du nyte friluft i godt vær og eliminere lekkasjer og knirking. Det er generelt anbefalt å rengjøre og inspisere soltak er gummipakninger minst to ganger i året. Du trenger:
Skrutrekkere
Tenger
Plastic Scraper
Rustoleum
New gummipakning
Nivå
Screw driver
Trykkluft
tre-i-ett smøremiddel
lofri klut
Vis flere instruksjoner
Bytt pakning
en

Fjern Interiør arbeid og headliner klut som dekker toppen av Lincoln Navigator .
2

Skru ut skruer og bolter som holder soltaket til Lincoln Navigator. Trekk den elektriske strømforsyningen fra baksiden av din soltak.
3

Løft soltak av Navigator. Du kan trenge hjelp av en annen person til å utføre denne handlingen uten å skade soltak eller Navigator.
4

Trekk den gamle gummipakningen ut av grøften der den hviler. Bruk plast skrape for å fjerne overflødig gummi eller lim fra grøften. Sjekk også grøften etter tegn til rust og frakk det med Rustoleum hvis nødvendig.
5

Legg den nye gummipakningen i grøften. Start med den ytre leppe, og deretter flytte til indre leppe. Se etter rygger eller rynker. Fjern forseglingen på steder der det ikke plass rett og installere den slik at tetningen sitter jevnt og glatt inne i grøften.
6

Tilbake solen taket til normal posisjon og fest den til ramme. Sjekk ofte for å sikre at det er nivå, og ikke glem å koble strømmen til soltak.
7

Plasser headliner på plass, etterfulgt av Interiør arbeid.


opprettholde soltak
8

Kontroller utsiden av solen taket av din Lincoln Navigator på månedlig basis. Se å sikre at det er jevnt sittende, ikke løfte på det ene hjørnet. Løfting indikerer det er på tide å rengjøre og smøre sporene.
9

Sjekk drenering rør for din Lincoln Navigator. To avløp til fronten av kjøretøyet, vanligvis under fendere. De to andre avløp til baksiden av bilen din, vanligvis bak baklykter. Bruk trykkluft til å blåse ut eventuelt rusk, støv eller tresko.
10

Tilgang sporene og seler av din Lincoln Navigator sol taket ved å fjerne Interiør og la tak-slipp. Du trenger ikke å fjerne den, bare la den henge. Bruk trykkluft til å blåse ut rusk, og deretter behandle sporene med tre-i-ett smøremiddel.
11

Smør og rengjør gummipakninger. Tørk dem av med en ren klut, deretter bruke glidemiddel skissert i brukerhåndboken. Hvis selene er stiv eller viser tegn på stor slitasje, er det på tide å bytte dem ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124237.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil