Hvordan Skyll Radiator på en Chrysler LHS

Din Chrysler LHS radiator er avgjørende for driften av bilens kjølesystem. Hvis det blir korrodert eller tilstoppet med rust eller oppbygging inne, kan det skape problemer for resten av motoren. LHS radiator er utstyrt med en elektronisk vifte som er designet for å aktivere når vanntemperaturen blir for varmt, men hvis radiatoren er tett, vil viften ikke være noen bruk for systemet. Du kan skylle ut radiatoren på bare noen få minutter, og hindre skader fra å bli gjort til motoren din. Du trenger:
1 qt. av radiator flush
Drensvannsoppsamler
Wrench
hageslange
Vannforsyning
Stor tom beholder
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
1

Finn radiatoren på din Chrysler LHS. Du vil finne det like bak gitteret foran i motorrommet, med radiatorlokket sitter ved siden av batteriet. Ta hetten av av radiatoren og helle en flaske radiator flush i radiator og sette lokket på igjen. Start motoren og la den gå på tomgang i ca 15 minutter. Slå av motoren og la den kjøle seg ned.
2

Løsne caps på radiator og kjølevæske overflow tank og deretter plassere en renne pannen under radiator bunnpluggen plassert nederst på radiatoren. Åpne tappepluggen med en fastnøkkel og la kjølevæsken renne ut helt. Fjern avløpet pannen og legg en tom beholder under tappepluggen.
3

Legg enden av en hageslange inn i toppen av radiatoren og slå vannet på å kjøre rent vann gjennom motoren. Observere den væsken som renner ut av bunnpluggen i tomt container og slukke vannet når du ser klar væske som kommer ut av radiatoren. Ta beholderen ut fra under bilen og lukke bunnpluggen.
4

Fyll kjølevæske overflow tank halvfull med kjølevæske, settes hetten tilbake på tanken og fylle radiatoren med kjølevæske før det er full. Sett lokket tilbake på radiatoren og fjerne alle verktøy fra motorrommet.
5

Kast tappet kjølevæske og vann flush ved å ta den til din lokale gjenvinningsstasjon eller automotive forsyning sentrum.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124573.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil