Hvordan erstatte en Drivstoffledning filter

En drivstoff filter er en enkel og rimelig del av bilens motor. Det er brukt for å forhindre støv, smuss og andre partikler fra forurensende bilens forgasser eller bensininnsprøytning. Uten et rent og fungerer drivstoff filter, kan motoren din oppleve en rekke driftsmessige problemer. Heldigvis er det relativt lett å erstatte gamle drivstofflinje filtrene til å holde bilen kjører så smidig som mulig. Du trenger
Nye brennstofffilter
Skiver
Wrench
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Start bilens motor ved å vri nøkkelen .
2

Finn sikringen ansvarlig for å kontrollere drivstoffpumpe. Hvis bilen din ikke har en bensinpumpe sikring, må du finne releet ansvarlig for å kontrollere drivstoffpumpen.
3

Fjern sikringen eller releet ansvarlig for bilens drivstoff pumpe. Bilens motor skulle stoppe opp. Dette vil bidra til å frigjøre noe press som har samlet innenfor dine drivstoff linjer.
4

Pop bilens hette og feste den på plass. Fest et lys til panseret hvis du har problemer med å se inni.
5

Fjern "banjo fitting" fra den gamle bensinpumpen med en skiftenøkkel. Dette er en unik bolt som kobler filteret til drivstoff linjer. Avhengig av bilens detaljer, må du kanskje fjerne to banjo beslag.
6

Fjern klemmen som holder den gamle drivstoff filter på plass. Den metoden der drivstoff filter holdes på plass kan variere mellom bil merker og modeller, så du bør rådføre deg med brukerhåndboken for å finne ut hvordan din er installert.
7

Fjern metallskiven fra din gamle filteret banjo montering. Bytt ut de gamle skivene med nye.
8

Installer din nye drivstoffilteret. Fest banjo beslag og erstatte klemmen å holde den nye drivstoff filteret er på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124152.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil