Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Pontiac Grand Prix

The Pontiac Grand Prix kommer i flere typer, definert av motorstørrelse. Den enkle å utføre hjemme vedlikehold og væske sjekker for din servostyring væske avhenger av hvilke Pontiac Grand Prix bil du kjører. For den 3,5 l motor modell, er servostyring reservoaret fremtredende plassert, mens for de 3,0 og 3,8 l motorene, kan det ta litt mer arbeid å oppdage. Du trenger
Dextron automatgir væske eller annen Pontiac-godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivå i din Pontiac Grand Prix hver 15.000 miles på samme tid at du sjekker alle de andre væsker under avtrekk din. Du kan sjekke det tidligere hvis du har mistanke om en lekkasje eller har problemer med styringen, men du skal ikke behøve å legge væske før 60.000 miles.
2

Parker bilen på et plant underlag og at minst halvparten en time for motoren avkjøles før du sjekke servostyring nivå. Varm servostyring væske leser på et annet nivå enn kjølig væske.
3

Finn servostyring væske reservoaret under panseret. I den 3,5 L Grand Prix, er reservoaret godt synlig på passasjersiden av motoren. For 3,0 og 3,8 L kjøretøy, bruke en lommelykt til å se ned forbi dynamo for en svart cap med et ratt trykket på den for å indikere servostyring væske.
4

Ta lokket av power- styring reservoaret, rengjør peilepinnen, re-sette inn og ta igjen for å sjekke væskenivået. Hvis nivået er under det lave nivået mark, gradvis legge væske, tar seg ikke å fylle over maksimalt nivå mark.
5

Sjekk reservoaret, servostyring pumpe, slanger og koblinger for eventuelle slitte eller ødelagte deler som kan være en lekkasje eller resultere i en lekkasje. Erstatte eventuelle defekte komponenter straks, siden varmt servostyring væske lekker inn i motoren kan resultere i alvorlig skade på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124267.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil