Hvordan Inspiser drivverk i en Ford Explorer

Du bør inspisere drivverket på Ford Explorer hver 12. måned eller 15.000 miles. Drivverket garanti på en Explorer varer i fem år eller 60.000 kilometer og dekker alle interne og eksterne deler av drivverket, inkludert motor, girkasse, aksler og hjul. Noen problemer med drivverket kan skape en alvorlig ulykke, så inspisere det å finne skaden før en ulykke inntreffer. Du trenger:
Creeper
Gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

Test kjøre Ford Explorer, lytte nøye for eventuelle uvanlige lyder som en klikkelyd eller clunking når du kjører på et lavt turtall, en klikkende lyd når du slår eller clunks når du runder et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket. Hvis du opplever noen risting, rasling, drift eller trekke mens du kjører, kan du ha skader på styringen eller suspensjon.
2

Åpne panseret for å sjekke væskenivået for olje-og overføring. Sjekk begge væskene etter at SUV når normal driftstemperatur, vanligvis etter å ha kjørt den ca 10 miles. Sjekk overføring væske med SUV løping og deretter slå den av for å sjekke oljen. Begge dipsticks er på førersiden av motorblokken.
3

Tørk av dipsticks med en gammel fille og sett dem inn i sine respektive hull for å få en lesning. Det kan være lurt å sjekke mer enn én gang for å sikre at du har en nøyaktig avlesning og deretter måle nivået av væske i beholdere og legge til flere, hvis den faller under den fulle mark. Kontroller at Ford Explorer sitter på flat mark for det mest nøyaktige resultatet.
4

Inspiser komponentene i SUV drivverk visuelt etter at bilen er helt avkjølt. Lysbilde under Explorer på en creeper og se etter tegn på brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene, og på U-ledd, CV ledd og halfshafts.
5

Look for innsig av væske fra leddene eller seler. Undersøke støtte brakettene for drivverket i ytterkanten av drivakselen, gjør at de er tette.
6

Sjekk alle slanger og klemmer festet til motoren og kommer fra olje og luft filtre, fordi garantien ikke dekker dem, og det kan skape større problemer, hvis de får lov til å bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124344.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil