Hvordan få Streak Free Windows

Rengjøring bilens frontrute og vinduer er en viktig del av å opprettholde bilen. Rester smuss og striper fra feilaktig rengjøring kan svekke synet ditt. Tar tid rengjøre vinduene holder skikkelig bilen ser fin og gjør det tryggere å kjøre. Du trenger:
Automotive glass renere
lofri klut, avis eller tørkepapir
Vis flere instruksjoner
en

Spray vinduene med en automotive glass renere . En spesiell auto glass renere er litt dyrere, men er en god investering. Hjem glass rengjøringsmidler inneholder ammoniakk som etterlate striper på glasset og gjøre flekker mer merkbar.
2

Rengjør glasset med en lofri klut, avis eller tørkepapir. Tørk i en retning, enten opp og ned eller fra venstre til høyre. Sørg for å rengjøre alle hjørner og kanter på bilvinduene.
3

Gjenta trinn 1 og 2 på den andre siden av glasset, tørke i motsatt retning for å vise noen smuss eller rester fremdeles på vinduet. Ved rengjøring vinduer som er skråstilt, peker fingrene ned og sette inn håndkleet på håndflaten. Dette tillater deg å bruke mer overarmen styrke og hjelper deg å holde følge vinkelen på glasset.
4

Rengjør de andre vinduene og alle speil følger den samme prosessen. Rull ned dørvinduene og rengjør toppen, og deretter rulle dem tilbake opp og avslutte vinduet.
5

Påfør et glass polish hvis vinduene viser tegn på slitasje. Følg instruksene for produktet og deretter re-ren Windows.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124171.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil