Hvordan Inspiser drivverk i en Saturn VUE

The 5-year/100, dekker 000 kilometer drivverk garanti på Saturn Vue de viktigste komponentene som gjør at din SUV å flytte, inkludert drivaksel, motor, drivaksler og girkasse. Som de fleste garantier, vil det ikke dekke deler som mottar vanlig slitasje, som belter og slanger, men gjør imidlertid dekke det meste av indre motordeler, som lagrene og stempler. Inspisere drivverket garanti på Saturn VUE hver 12. måned. Du trenger
Creeper
Gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

inspisere komponenter av SUV drivverk visuelt. Lysbilde under Saturn VUE på en creeper og se etter tegn på brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene. Se etter siving av væske fra leddene. På den ytre enden av drivakselen, sjekk støtteplatene for drivverket, noe som gjør at de er tette.
2

Tug på støtte brakettene i bakhjulsopphenget system. Det var en tilbakekalling på 2002-2004 Saturn Vues grunn av en svak bakhjulsoppheng. På svinger i høyere hastigheter over 45 km /h, suspensjon sprakk i en rekke saker, slik at tilbakekallingen.
3

Test drive Saturn Vue. Lytt nøye for eventuelle rare lyder, som en klikker eller clunking når du kjører på et lavt turtall, en klikkende lyd når du slår eller clunks når du runder et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.
4

Løft panseret på SUV og sjekke olje og overføring væske nivåer. Begge har metall pinner som du trekker ut. Peilepinnen på en VUE er på forsiden av motoren og overføring peilepinnen er på baksiden av motoren på førersiden.
5

Tørk av dipsticks med en gammel fille og sett dem inn sine respektive hull. Måle nivået av væske i beholderne samt den fargen. Oljen skal være nesten klar og girolje bør være en lett rødlig farge.
6

Sjekk alle slanger og klemmer knyttet til luft og oljefilter og fra motoren. Dette er deler som ikke dekkes av garantien og det kan skape større problemer hvis de får lov til å bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124358.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil