Hvordan erstatte bremseklossene på en Dodge RAM 1500

Den verste lyden i verden kommer til en stopp i lastebilen din og og du hører lyden av rent metall skraping mot rotoren. Dette betyr at bremseskoene har blitt slitt ut. Det er andre faktorer som spiller inn i tillegg når du fikse bremsene. Du ønsker å sørge for at rotorene er i god form og lagrene er riktig smurt. Her er hvordan du bytter bremseklossene på en Dodge Ram 1500. Du trenger
Jack
Tire verktøy
C-klemmen
Socket satt
Tenger
Tub av litium fett
Vis flere Instruksjoner
Slik endre bremseklossene på en Dodge Ram 1500.
en

Parker bilen på et flatt underlag. Kontroller at bakhjulet blir strupt. Dette betyr at du trenger å kile noe bak rattet, mellom baksiden av dekket og bakken for å holde den fra å rulle bakover. Aldri stole på i nødbremsen. Når du jekke bilen opp, vil chock holde bilen å trille bakover. Alltid gjør dette bare i tilfelle nødbrems er defekt.
2

Fjern forhjulet. Det spiller ingen rolle hvilken som du vil ende opp med å gjøre begge deler. Som du fjerner dekket, se på skiven og kalipperne. Hvis du vil føle deg mot baksiden av bøylen, vil du finne to boltene som holder den rundt rotoren. Vanligvis bøylen blir holdt av en 1/2-inch bolt. Sørg for at både topp og bunn bolter er fjernet. Bøylen skal nå bare falle av rotoren. Husk at bremseslanger holder bremsevæske så du vil ønske å sørge for at du er forsiktig når du håndterer målepunktet.
3

Mens du holder bøylen, fjerne de gamle skoene. Når du kjøper sko fra auto deler butikken, vil du legge merke til de er merket. Man skal si "Front" og den andre skal si "Tilbake". Hvis du husker hvilke sko du trakk av, så det bør være lett å huske hvilke sko går tilbake på. Du vil legge merke til når du prøver og sette skoen på at begge ikke kan gå tilbake på jevnt. Du har ikke nok plass som de skoene du dro av var nedslitt og de du har er helt nye. Du vil ønske å ta C-klemmen, og du kan faktisk bruke en gammel brakeshoe. Legg den gamle brakeshoe tilbake på målepunktet der du ser hva som ser ut som en sylinder spratt ut. Det faktisk vil se ut som en kameralinse når det trekkes. Skyv det ned igjen. Hvis du bruker den gamle brakeshoe og klemmen, vil det presse det ned lett.
4

Når du får sylinderen presset ned, legger skoene på målepunktet. De er plasserte slik at det går på en bestemt måte. Matche det opp per side av bøylen. Når du er ferdig med å sette skoene tilbake på bøylen, inspisere brems forsamlingen. Ta fingrene og skyv dem sammen foran og bak på rotoren. Pass på at det er glatt. Hvis du oppdager en masse rygger og støt i rotoren, så er det på tide å få det "slått" eller erstattes. I de fleste tilfeller kan du "slå" eller regrind rotoren tilbake til et flatt underlag. Vær forsiktig fjerne rotoren.
5 p Det er enkelt å fjerne rotoren, men du vil ha mange deler å holde styr på. Fjern støv cap, trekke splinten, mutter og skive. Det er av betydning i tillegg. Når du trekker den av spindelen, vil du merke en peiling på baksiden. Du kan like godt erstatte de som de får gammel og utbrent. I de fleste tilfeller bør det være en tetning. Du kan ta den nå fjernet rotoren til noen auto deler forsyning butikken og noen på butikken kan dreie rotoren eller peke deg i retning av noen som kan gjøre det for deg. Hvis de ikke kan slå den, så den bør byttes ut. Gå videre og plukke opp to som du vil ønske å erstatte den andre siden også. Du vil også bruke fett å "pakke" eller smøre lageret. Bløtlegg lagrene i fett. Plasser større peiling på baksiden av rotoren og sørg for at den er fullpakket med grease.The riktig rekkefølge kommer til å være som følger: segl, peiling og løpet. På den indre side, vil det være den lille lageret, rase, skiven, til mutteren og splinten. Sett den tilbake på spindelen og laste den opp med fett. Overflødig fett vil falle ut. Gå foran og sette låsing mutter og skive på igjen, og når du går for å stramme den ned, bare gå en halv omdreining etter at du får litt motstand. Du vil da legge splinten tilbake gjennom det lille hullet i mutteren og sette støv hetten tilbake på over spindelen.
6

Når det er gjort, linje opp caliper og sette den tilbake på . Stram boltene som holder bøylen tilbake på rotoren, og du vil være i stand til å sette hjulet på igjen. Følg disse trinnene på den andre forhjulet også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124498.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil