Hvordan endre en In-Tank Elektrisk Fuel Pump

Biler med innsprøytning bruker en elektrisk bensinpumpe som er plassert inne i gasstanken. Dette er et trygt sted, borte fra fuktighet, veien farer og rusk. Siden det er lite luft inne i lukkede drivstoffsystem, dette bidrar til å hindre at en brann for eksplosjon i tilfelle av en funksjonsfeil. Dersom en elektrisk drivstoffpumpe mislykkes, må du fjerne gasstanken å erstatte det. Du trenger
Jack
Sikkerhet står
Wrench
Stikknøkkel
Tenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

jekke opp bilen og støtte det med sikkerhet står. Pass på at bilen er høy nok til å få tanken ut fra undersiden av bilen. Du kan bruke en bil heis i stedet. Hvis du bruker en heis, vil du trenge en automatisk girkasse jack eller en annen person til å hjelpe deg med å redusere tanken til bakken.
2

unclamp og fjerne sparkel og vent slanger fra bensintanken. De fleste er holdt på med aero typen slangeklemmer. Koble eventuelle ledninger til drivstoffpumpen og sensorer. Ved hjelp av fastnøkkel eller tang, fjerne Drivstoffslangene på pumpen. Du må kanskje senke tanken ett femtinitti fot å fjerne linjer og ledninger.
3

Støtt gasstanken med jack. Bruk socket skiftenøkler å skru fra hverandre gasstankåpninger stropper. Fjerne eller flytte stroppene ut av veien av tanken. Senk tank noen og sjekke at alle ledninger, slanger og ledninger er fjernet. Fortsett å senke tanken og plassere den på bakken.
4

Rengjør tanken området rundt bensinpumpen montering av alt smuss og rusk. Slipp pumpesammenstillingen holderen. Dette kan holdes til tanken med en klemme, en slepering eller skru mutteren. Fjern pumpesammenstillingen fra tanken. Drenere væske drivstoff fra montering og plass på en arbeidsbenk.
5

Fjern pumpen fra montering og kast eller bytte hele forsamlingen. Noen pumper kan kun skiftes ut som en enhet. Hvis du kan erstatte bare pumpen være sikker på å installere den nye sokk filter som følger med pumpen.
6

Returner reparert pumpe montering til tanken. Bruk nye pakninger eller O-ringer dersom den er levert. Sikre den inn i tanken med festet.
7

Place gasstanken tilbake på jack og heve den til bilen. Installere drivstoff linjer, slanger og ledninger. Fortsett å heve inn i dens hulrom på kroppen. Fest tanken med gass tank stropper og stram med en pipenøkkel.
8

Sett filler og vent slanger. Trekk til klemmene. Det er en god idé å også skifte dieselfilter på dette tidspunktet. Senk bilen til bakken. Test for lekkasjer og reparere eventuelle funnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124135.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil